Izabrano novo vodstvo Knjižničarskog društva Krapinsko-zagorske županije

Datum objave: 05. 3. 2018.


Dana 7.2.2018. u prostorijama Gradske knjižnice „Ksaver Šandor Gjalski“ u Zaboku održana je Izborna skupština Knjižničarskog društva Krapinsko-zagorske županije. O radu Društva izvijestila je Predsjednica Vesna Jelić osvrnuvši se na aktivnosti realizirane u prethodnom razdoblju. Uslijedio je izbor Predsjednika i drugih tijela Društva za iduće mandatno razdoblje od 2018. do 2020. godine.
Za predsjednika Društva izabran je Davor Žažar, dok su u Upravni odbor izabrane dr. Jasna Milički i Branka Vrbanec. Za tajnicu je izabrana Vesna Kranjec Čižmek, blagajnicu Sandra Šamec, a u Nadzorni odbor izabrani su Draženka Gretić, Danica Pelko i Denis Vincek.

Dvadeseta obljetnica rada Društva

– U narednom razdoblju radit ćemo na povećanju broja članova i prepoznatljivosti rada Društva kao glavne strukovne udruge knjižničara u našoj županiji. Na nama je da podržimo projekt „Dan bajki“ čije prvo izdanje slijedi ove godine, a za koje se nadamo da će postati tradicionalno. Također nam predstoji obilježavanje 20. obljetnice rada te se tom prigodom želimo ujedno zahvaliti našoj osnivačici Suzani Deak i svim dosadašnjim vodstvima – najavio je predstojeće aktivnosti Društva novoizabrani predsjednik Žažar.